Vandaag was het gewoon te mooi weer om binnen te blijven. De hele dag heb ik dus ook gewandeld in de bossen rondom mijn woonplaats. Aan het einde van de dag kwam ik zomaar dit oude stammetje tegen.

Canon 5d mk2, Sigma 150mm f2.8; iso100, f/16, 2/5s; 28 oktober 2021, Warnsveld – Het Waliën

5gedachten over “Oud stammetje”

  1. Intrigerende foto. Met mooie kleuren en goede scherpte. Ik heb er een tijdje naar zitten kijken. Het zijn die convergerende lijnen van de houtstructuur die naar de paddenstoelen leiden wat het beeld een zekere spanning geeft. Ik kan als kijker niet bepalen of ik in een diepte kijk – soort boomholte – of dat het zich (links) in een bijna plat vlak afspeelt. Dus kijk je langer en komt je oog ook in contact met de structuren van de mossen (vooral) rechts.
    Kortom veel te zien, en te raden. Dus intrigerend.

  2. Adrie een van de betere herfst paddestoelen foto’s die ik de laatste tijd heb gezien
    Heel bijzonder het commentaar over de techniek is hiervoor al gegeven
    Derk

Geef een antwoord