OLYMPUS DIGITAL CAMERA

9gedachten over “het Wooldse Veen”

  1. Fijn dat het is gelukt Ria om de foto te plaatsen. Lekker spooky in het veen, door de mist, kleur en kale donkere boomstammen. Jammer vind ik persoonlijk dat een paar boomtoppen er net niet helemaal op staan. Altijd prachtig om te zien daar zijn ook de witte afgebroken berken.

  2. Spooky beeld. Dat beetje blad en die groene sprieten in de voorgrond geeft me net dat beetje houvast om hier niet te verdwalen.

    Welkom Ria!

    Edit: Ik zag je foto ook op DDN verschijnen, maar dan met een kleine wijziging en nu snap ik waarom je de foto in eerste instantie hier van boven aangesneden hebt. Ook ik zou dat overwegen en waarschijnlijk ook nog gedaan hebben. Het geeft het geheel wat meer vastigheid. Geen idee of dat ooit beschreven is in de fotografie, maar gevoelsmatig vind ik dit wel prettig. Ik ben wel benieuwd wat anderen daar van vinden.

Geef een reactie