Op Facebook heeft deze foto veel reuring veroorzaakt. Veel lovend commentaar en heel veel likes, maar ook enkele vernietigende commentaren, die er niet om logen. Want de foto is idd onnatuurlijk. Een foto van een steenuiltje tegen een vrijwel witte achtergrond van een grijze lucht heb ik voorzien van een lucht met mooie avondwolken. Wat niet klopt dat is een foto, gemaakt met een sterke telelens toch een scherpe wolkenlucht als achtergrond heeft.

4gedachten over “Reuring”

  1. Mooie uilen foto hoor. Voor mij heeft die iets dreigends. Ik denk deels door het standpunt dat de uil hoog in het beeld plaatste en de donkere elementen in de wat onnatuurlijk aandoende lucht.
    Dat zeuren op Facebook …. Nou ja, ik heb wielerwereld gezien: een avond foto gemaakt in het centrum van Amsterdam met een prachtige Melkweg in de lucht.
    Iedereen heeft recht op zijn eigen mening.

Geef een antwoord