Canon EOS 77D lens Canon 70-300 ISO 200 1/800 f10

Deze prachtige haan zat boven op het duin terwijl de hen beneden met de kuikens liep.

ISO 200 1/400 f 6,3

4gedachten over “Vlieland Fazanthaan”

  1. Ook mooi die haan, die wel mooi voor je is gaan zitten.
    Op mijn scherm is de kop een beetje donker.
    Met een beetje belichtingscompensatie +ev zou die er duidelijker op staan.
    Maar ik vind hem in ieder geval leuk om naar te kijken.

  2. Eens per jaar gaan we een weekje naar Texel. Heerlijk vind ik dat. De duinen zijn prachtig om te fotograferen en helemaal als je ook nog eens vogels rondscharrelen. Die heb je hier fijn in beeld gebracht. Het zonlicht lijkt wat hard te zijn. De haan is wat aan de donkere kant en de hen juist weer wat aan de lichte kant. Nu kun je eventueel, wat Gert al aangaf wat spelen met de belichting achteraf in je fotobewerkingsprogramma. Je kunt ook voorzichtig de schaduwpartijen in de bovenste foto wat lichter maken en de hooglichten in de onderste foto juist wat temperen. Dat gaat helemaal makkelijk al je in raw geschoten hebt.

Geef een reactie