Mossels

Canon 5d mk2, Sigma 150mm f2.8; iso100, f/8, 1/13s, 21 opnames; 25 februari 2021, Texel – IJzeren Kaap

Tijdens een midweekje Texel ben ik op zoek gegaan naar korstmossen. Bij de IJzeren Kaap vond ik prachtige exemplaren. Het was laagwater en ik zag plots beneden grote aantallen mossels liggen. Het was even zoeken naar een interessante composite en toen heb ik een serie opnames gemaakt met de gedachte die later te stacken.

Wat betreft het nabewerken heb ik het contrast en in geringe mate de kleurverzadiging wat opgeschroefd.

7gedachten over “Mossels”

  1. Mooie foto Adri. Ik bleef er een hele tijd naar kijken. Al die verschillende schelpen die op een na (?) allemaal mossel zijn en die andere twee stukjes: krab en …
    Mooi scherp en mooi van kleur en contrast. Zoiets zou ik zomaar aan de muur hangen.

Geef een antwoord