Ooievaars in de uiterwaarden van de IJssel

Canon 5d mk2, ef 500mm f4, 1.4x tc; iso200, f/8, 1/1000s; 19 maart 2021, Zutphen

Tegen een ondergaande zon maakte ik gisteren deze foto aan de IJssel van een paartje ooievaars. De boom lijkt in vergelijking met vorig jaar wat taken verloren te hebben, maar gelukkig niet het nest.

7gedachten over “Ooievaars”

  1. Dank voor de reacties en tips met betrekking tot de compositie. Als vogelfoto is de ruimte boven wat krap, echter zie ik het hele silhouet, de vogels, het nest en de boom als een geheel. De compositie heb ik van te vorig bepaald. Wel had ik in het geheel wat meer ruimte gewild, maar ik zit met een vast brandpuntafstand.

    Hier ga ik de komende tijd zeker nog wat tijd doorbrengen. De zonsondergangen zijn alleen al zijn daar prachtig zo op de dijk.

Geef een antwoord