Uit mijn archief. Gefotografeerd in het Bayerische Wald. Een gebeurtenis georganiseerd door Han Bouwmeester als een van de eerste. Tegenwoordig vliegen de georganiseerde fototochten je om de oren, meestal voor pittige prijzen. Ook met de hutfotografie was Han de eerste en nu zijn de fotohutten een booming business.

6gedachten over “Wolf in de sneeuw”

  1. Net als bij de Steenarendfoto mis ik hier ook de wintersfeer. Met een beetje fantasie zou dit zomaar een zomers plaatje kunnen zijn. Ik heb niet direct een idee hoe dat zo komt. Kleurtemperatuur, getemperde hooglichten?

    Los daarvan is dit wel een gaaf portret van een toppredator!

  2. Mooie foto van deze wolf. Het witte sneeuwrandje ervoor – zo wit en met zo’n scherp randje – komt mij een beetje onnatuurlijk over. Is dat alleen het contrast of is er meer aan de hand?

Geef een antwoord