Waarom niet dit uitgestrekte gebied van het Boetelerveld waar de heide al veel eerder door vergrassing grotendeels verloren is gegaan, mede door slecht onderhoud. Hier staan bijna geen bomen die gerooid zouden moeten worden, dus ook geen onnodige bomenkap. En dus ook geen houtopbrengst!

5gedachten over “Kaalslag 2”

  1. Het zou beter zijn als de mensen wat beter op de hoogte gehouden worden over de werkzaamheden. Nu is het altijd een beetje vreemd waarom ze het ene gebied wel en het andere niet op de schop gooien.

    Mooie blikvanger dat spinnenweb. Vroeg uit de veren dus. Binnenkort ook maar weer eens een poging wagen om die kant op te gaan. De laatste keer dat ik er was ben ik door de regen zowat weggespoeld.

  2. Fijn dit bericht. We kunnen ook wel een serie gaan maken van alle plekken waar natuur was, maar deze geen recht gedaan werd/wordt. Ik Googlede even op de naam omdat ik niet wist waar dit is en vond een dik en duur rapport dat je hier kunt lezen https://www.raalte.nl/sites/default/files/Inrichtingsplan%20Boetelerveld.pdf
    Er is dus een plan en er zijn (te?) veel instanties die erover gaan. In het plan ontbreken tijdlijnen en budgets.

Geef een reactie