Ooievaar op het dak van een vervallen woning. Spanje, Extremadura

3gedachten over “Ooievaar op een dak”

    1. Inderdaad een prachtige reportageserie van Jasper Doest. Veel dieren zijn echte opportunisten geworden, die hun schuwheid voor de mens kwijtgeraakt zijn om aan voedsel te komen. De vossen in de AWD, de reigers in de stad en bij Artis, duiven op de Dam en ga zo maar door. Ook de vele fotohutten voorzien veel vogels ruimschoots van voedsel. In Spanje zie je heel veel ooievaars in lichtmasten, hoogspanningsmasten hun nesten bouwen. En waarom niet! Mens en dier in harmonie samen. Prachtig, maar dat is ook weer voer voor een discussie: mag een natuurfoto geen menselijke elementen bevatten?

  1. Over je beide opnamen Natuurlijk mag een opname de nabijheid van de mens tonen
    We zeggen zelf ook dat we niet zonder kunnen mooi gedaan Nico
    Derk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *