5gedachten over “Tureluur”

  1. Ik zou een andere uitsnede gekozen hebben, minder boven en onderkant. De grutto is nu niet het middelpunt, andere objecten zoals paaltje en planten trekken te veel aandacht

  2. De tureluur staat er wel mooi op,maar het onscherpe takje ervoor stoort wel enigszins. Een stukje aan de onderkant afhalen zou de foto wel ten goede komen. Maar wat vooral afbreuk doet aan de foto is het keiharde licht waardoor je toch niet prettig kijkt naar de foto. Indien in RAW geschoten zou het mogelijk moeten zijn om het contrast wat te verminderen lijkt mij.

  3. Klopt licht is hard, kan in RAW dat aanpassen. Omgeving echter niet, maak de foto’s zo natuurlijk mogelijk. Dus ook met planten en gewassen erbij. Klinische foto’s, waarbij takjes zijn weg gekloond heb ik niets mee. Foto word gemaakt zoals de omgeving is. Licht daarin tegen probeer ik wel zo gunstig mogelijk te hebben, alleen wil dat niet altijd. Dit geval was het avond licht toch nog wat te hard, helaas

Geef een reactie