Canon Macro 100mm ISO 400 1/40 f8
Canon Macro 100 ISO 400 1/40 f8

5gedachten over “Herfst druppels”

  1. Leuk, maar wat wil je laten zien? De water druppels? De eerste waterdruppel foto: rustige achtergrond, Maar dat gaat prima met de 100mm van canon ( is trouwens ook een prima portret lens) uitsnede had ik anders gedaan. Uitsnede van linker hoek foto naar rechter boven hoek foto. Druppel op 1/3 rest tak op de andere 2/3, waardoor je diepte krijgt in de foto. Door de foto op deze manier uit te snijden/ te maken krijg je meer de nadruk op de waterdruppel met de spiegeling en niet een foto van een tak met een druppel er aan.
    Tweede waterdruppel foto: achtergrond is wat onrustig door de te wat lichte vlekken, waardoor de focus van de waterdruppel / spiegeling van de waterdruppel wordt afgeleid. Zou hier wat kleiner/ strakker kaderen zodat meer de nadruk op de spiegeling ligt.

Geef een antwoord