Canon EF Macro USM 100mm Iso 400 – 1/320 f2.8

9gedachten over “Geschubde Inktzwammen”

  1. Fijn in beeld gezet, prima scherpte en fijn van kleur, jammer dat je de gegevens er niet bij gezet hebt ik was nieuwsgierig naar je diafragma. Fijn dat je al goed over weg kunt met je nieuwe lens PROFICIAT.

  2. Fijn dat je dat gedaan hebt, ik dacht al dat je met een groot diafragma had gefotografeerd de scherpte boven in, van de inktzwam loopt wat naar onscherp maar niet storend, probeer ook is met diafragma F/8 of hoger dan zie je de verschillen, nogmaals het is niet storend maar gewoon proberen. Goed bezig.

  3. Fijne foto om naar te kijken; leuk al die details vastgelegd, maar wat Dick ook schreef: wat meer diafragmeren zou de scherpte verbeteren wat bij zo’n detailopname toch wel gewenst zou zijn. Misschien ook ietsje ruimer kaderen?

  4. Fijne foto om naar te kijken; leuk al die details vastgelegd, maar wat Dick ook schreef: wat meer diafragmeren zou de scherpte verbeteren wat bij zo’n detailopname toch wel gewenst zou zijn. Misschien ook ietsje ruimer kaderen? (met name de recher paddestoel)

Geef een reactie