Vaak gefotografeerd, maar het blijft altijd weer een feest om dit fraaie vogeltje te kunnen fotograferen! Olympus E-M1, ISO1250, f/5.6, 1/30e, 300mm + 1.4 converter.

3gedachten over “IJsvogeltje”

  1. Ja je moet oppassen dat het geen registratie foto word, vooral met het ijsvogeltje we zien zoveel foto’s van ijsvogels, maar ik denk dat het toch wat meer is dan een foto van de ijsvogel, vooral de stok met de mossen en de achtergrond (rustig) is voor mij een toegevoegde waarde. Al met Al een geslaagde foto.

  2. In tegenstelling tot Dick, vind ik de bemoste takken niet mooi. Die liggen normaal gesproken op de grond. Ik zou eerder kiezen voor een wat eleganter takje of twijgje. Dat neemt niet weg dat het altijd een feest is om deze vogels voor de lens te krijgen. In het voorjaar was de laatste keer dat ik ze van dichtbij zag.

Geef een antwoord