3gedachten over “Grafisch beeld”

  1. Ook dit vind ik een moeilijke foto , jammer van de horizon is een boog en niet recht. En het voorste vlak is erg dominant aanwezig, misschien was het beter om de voorgrond weg te laten dan krijg je meer een lijnenspel, dat is mijn mening.

  2. Tja die gebogen horizon…. Ik zou zeggen of recht, of symmetrisch dus met de hoogste bolling in het midden, dan krijg je al meer rust in de foto. Ik zoek altijd graag een voorgrond in een landschapsfoto, want een voorgrond schept diepte. Maar deze voorgrond is zo donker dat er geen detail meer in te zien is. Ik zou de voorgrond iets lichter maken in de hoop dat zichtbare details de foto interessanter maken.

  3. Lijkt een opname met een fish eye lens of een sterke groothoek. Daar is op zich niets mis mee, maar hier ben ik het eens met Gert: zorg er dan voor dat de bolling “recht”staat. Een zwart-wit landschapsfoto kan een sterke uitstraling hebben maar hier is de voorgrond idd grotendeels dichtgeslagen en bestrijkt daardoor een te groot en oninteressant gedeelte van de foto. Een stevige strook eraf zou m.i. de foto ten goede komen.

Geef een reactie