Als ik het goed opgezocht heb is dit de vroege Glazenmaker

4gedachten over “Libel”

 1. Marja alles klopt met de verhouding alleen jij kunt dat maak de helft rechts van de stengel
  Eens een stukje donkerder dan is hij volgens mij perfekt
  Laat je me zien of het werkt want niet alles is heilig wat ik er van vind
  Derk

  1. Nico Ik had niet de juiste lens erop zitten. 18-200. ISO 200, F11 – 200. Hij zat net iets te veraf. Heb heel erg gecropt. De achtergrond is inderdaad onrustig. Om dat hij nog niet veel voor schijnt te komen toch geplaatst

 2. Ik kan me voorstellen dat jij deze foto geplaatst hebt , jammer dat je teveel gecrobt hebt je ziet ook bij de kop dat de scherpte wegloopt, het blijft met deze macro opnames zoeken naar de scherpte (diafragma) en achtergrond . Nogmaals wat het ook is een dier vogel insect of mens STELREGEL ogen scherp , en als je teveel crobt raak je details kwijt en word de foto wollig noem ik dat.
  Maar verder prima gezien en lekker doorgaan.

Geef een antwoord