De Grauwe klauwier kwam even langs, bij de vijver en een hele serie opnamen kunnen  maken, en deze is er een van.
Nikon Z7 – Belichtingstijd 1/500sec – ISO 250 – Diafragma f6.3 – Brandpunt 340mm

9gedachten over “Grauwe Klauwier”

  1. Mooi man zo’n Klauwier die even langskomt. Die kun je bijschrijven op het soortenlijstje toch? Het zonlicht is wat aan de harde kant, maar dat is iets wat je niet altijd in de hand hebt. Waar ik wel wat meer aandacht aan zou besteden is de setting. Wellicht is dit een kwestie van smaak, maar ik vind die stronk niet zo heel mooi. Nu moet ik zeggen dat ik nul ervaring heb met vogelhutten, maar ik denk dat het een kwestie van uitproberen is wat werkt en wat niet werkt. Bijvoorbeeld softe dingen in de voor- en achtergrond om wat meer diepte te creëren. Het kan ook wat tijd kosten om de beplanting te laten groeien natuurlijk.

    Ik denk nu wat hardop. Hoe kijk jij tegen de setting aan hoe die nu is?

  2. Hoi Adri
    Het valt en staat met het licht, je hebt niet alles zelf in de hand , maar de setting wel, misschien is het proberen waard om is met een andere stronk (tak) te gaan werken, ik heb de klauwier op meerdere plekken gefotografeerd zelfs badderend, bedankt voor de eerlijke mening en we gaan er wat mee doen. Je kunt ook op mijn website kijken daar staan er meer op onder nieuwe foto’s

  3. ik vind het een schitterende foto ik kan er een heel verhaal van maken maar dat deze langs mag komen is geweldig je hebt het zelf gekrejeerd en dat hij langs komt is geweldig.

Geef een antwoord