Voorst, 5-5-2020. Canon EOS M50, EF70-300mm f/4-5.6 IS USM @75 mm, f/10, 1/125″,

Een impressie van het wandelgebied Rammelwaard bij Voorst. Wij parkeerden bij een gemaal met uitzicht op de ruïne van Kasteel Nijenbeek ook wel bekend als het Hooge Huis, een ruïne aan de oever van de Voorsterbeek, een oude bedding van de IJssel.

9 thoughts on “Rammelwaard bij Voorst”

  1. Dank jullie wel voor je commentaar. @Adri: de bedoeling vaan de akkerfoto’s die ik gemaakt heb waren ook als abstractie bedoeld. Als ik de bedoeling van een landschapsfoto had dan was er behalve akker ook wel wat mooie omgeving meegenomen, zoals akkerranden, lijnen met knotwilgen en / of een stukje lucht.
    Ik vraag me nog steeds af welke vogels op de reiger jagen in ‘het luchtgevecht’. Zelf kom ik niet verder dan (regen)wulpen, maar ik vind ze er een beetje te wit voor. En er zijn betere vogelkenners dan ik in de club.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *