9gedachten over “Zachte Landing”

  1. Gave foto Dick. Mooie compositie waarbij de aandacht eerst op de Gaai valt en daarna naar het mooie aanvliegpunt. Doordat de gaai en voorgrond in de schaduw vallen steekt dit geheel mooi af tegen de achtergrond die meer door de zon beschenen wordt.

  2. Deze foto heb ik met 2500 iso gemaakt je ziet dat met de tegenwoordige camera’s (systeemcamera) hoog in de iso kunt werken en weinig ruis , de sluitertijd was 1/2000sec die heb je ook nodig om het te bevriezen (scherpte) en diafragma 7.1. maar dan nog moet je veel foto’s maken om een goeie over te houden.

  3. Wat een timing hier! Ik bedoel niet die gaai want die heeft zo’n landing al talloze malen geoefend. Nee ik bedoel de fotograaf. Goed hoor Dick.
    Mooie indeling van het beeld en de scherpte.

Geef een antwoord