Abstract Beeld (haan)

8gedachten over “Abstract beeld (haan)”

 1. Nu dwing je me letterlijk om naar gecultiveerde vogels te kijken haha, maar wat een mooie dieprood, -bruin en -gele tinten zitten er in zo’n verenkleed. Ik zal de volgende keer niet te snel doorlopen als ik een haan zie. ­čśë

  1. Ik vind het een hele mooie foto. Boeiend de kleueren en de structuren.
   Ik ben het niet met Dick eens dat de foto beter wordt als de bovenkant ook scherp is.
   Mijn blik begint midden onder met het opnemen van kleur en structuur en dwaalt dan naar boven ( naar de onscherpe plek ) en omdat die onscherp is dus weer terug naar het spannende deel vooraan. Juist omdat het boven een beetje onscherp is bleef mijn blik daar niet hangen.
   Smaken verschillen. Maar dat is hoe ik het beeld verkende.

Geef een antwoord