Zeearend. Ringstad, Noorwegen. Canon EOS M50. 18-150 mm, @150 mm, f/6.3, 1/2000 sec., ISO 5000, +1.7 EV. Bij onze foto’s staan nog enkele zeearend foto’s

6 thoughts on “Vissende Zeearend”

  1. Toch wel enige spanning in de foto als je weet dat de zeearend de drijvende vis uit het water gaat plukken šŸ˜‰

    Ik vind die koele kleurstelling passend bij deze arenden in het hoge noorden. Het beetje weerspiegeling in de rechterbovenhoek vind ik iets minder.

    1. Dank je voor je reactie op mijn zeearend foto. Ik heb die weerspiegeling ook gezien maar het gelaten omdat je water al gauw verpest en anderzijds was het natuurlijk zo. Randje afsnijden zou een optie kunen zijn.
      Kijk ook eens naar de arend in mijn foto’s. Daar heb ik wel aan het water zitten experimenteren om de aldaar zeer donkere weerspiegeling die de aandacht van de arend wegtrok, weg te krijgen. Het hele beeld boven de vleugels is gemanipuleerd. Resultaat: Na ja.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *