Weidebeekjuffer langs de berkel

2gedachten over “waterjuffer”

  1. Prachtig juffer zittend op een klein stukje groen. Prima gedaan.

    Dingen die misschien beter kunnen zijn: Proberen om de volgende keer iets dichterbij te sluipen zodat je wat minder hoeft bij te snijden. Dan behoud je wat meer details in de foto. Proberen de juffer precies van opzij te fotograferen (ik neem aan dat je een mooie registratieopname wilde maken), dan valt de gehele juffer en met name ook het achterlijf in de scherpte. Wellicht moet je hier iets meer overbelichten. Delen van de juffer lijken al snel erg donker te worden.

    Wat ik mooi vind is dat je het zonlicht hebt vermeden. Zo komt de juffer wat zachter over en de metallic lak glimt zo ook wel meer dan zat met dat gedempte licht šŸ˜‰

  2. Ben het helemaal eens met Adri. Ik kan het zo niet beoordelen, maar als je een stuk minder cropt, dan heb je meer omgeving en dat kan ook heel mooi zijn. Zou de scherpte en ruis zeker wel ten goede komen denk ik.

Geef een antwoord