Eindelijk mijn eerste ijsvogel

4gedachten over “ijsvogel”

  1. Fantastisch is dat om de eerste ijsvogel op de foto te zetten. Ik moest er een zelfgemaakt schuilscherm voor maken om die vogel te kunnen fotograferen.

    De vogel staat er prima op Tonnie. Stronkje niet te zwaar, beetje schuin doet het goed. Je zou met de schuifjes in een fotobewerkingsprogramma nog wat kunnen. Ik vind het contrast een beetje zwaar, met name de donkere partijen. Vooral het gedeelte rond de snavel en oog zijn de zwarten bijna dicht gelopen. Hoe dan ook, heerlijk om het vogeltje zo te kunnen fotograferen.

    Heb je deze foto gemaakt met je nieuwe Sony-setje?

  2. Ik kan me voorstellen dat je hier heel erg blij mee bent. Toen ik mijn eerste ijsvogel fotografeerde kon ik ook wel een gat in de lucht springen! Wat Dick al zei: het stokje had beter niet aangesneden kunnen worden. En het vogeltje had iets minder centraal mogen staan (wat meer naar rechts voor voldoende kijkruimte links). Verder een prima foto.

Geef een antwoord