de zwarte staartpunt niet gezien, maar een hermelijn in wintervacht?

5gedachten over “een onverwacht mooie waarneming”

  1. Twee leuke foto’s Hans. Vooral die bovenste vind ik mooi met dat die stammetjes. Over de soort heb ik wat twijfels. Het roze neusje en die rode oogleden doen wat vreemd aan. Na wat googelen kwam ik bij de fret terecht. Het blijkt er vaak albino exemplaren voorkomen bij dit tamme broertje van de bunzing. Heb je misschien nog meer foto’s gemaakt waar de ogen wat beter zichtbaar zijn?

  2. Inderdaad een opmerkelijke waarneming en goed vastgelegd. Zoals Adri ook schreef: zou wel eens de kleur van de ogen willen zien. Misschien een albino ( met rode ogen?)

  3. Dank Adri en Nico voor de reacties en het vraagteken staat er inderdaad vanwege de twijfel over de soort. Heb nog een tweetal foto’s in de bibliotheek geplaatst, maar de ogen zijn maar spaarzaam open

Geef een antwoord