na de ijsvogel te hebben gezien tijdens wandeling met de hond, terug met de camera. De tweede keer was het raak. Wel vanaf grote afstand maar toch….

The gallery was not found!

6gedachten over “IJsvogel aan de Slinge”

  1. Mooi Hans! Nu zou je er wat meer tijd in kunnen steken. Observeren. Welk takje gebruikt ie vaak en op welk moment van de dag laat ie zich zien. Als je een beetje ene patroon ontdekt kun je daar op inspelen. Bijvoorbeeld een tentje bij plaatsten of een netje spannen. Ook gewoon heel stil zitten werkt wel eens, zeker in een gebied waar wandelaars enz lopen. Ik ben benieuwd naar meer!

    1. Dank je Adri en ga het zeker weer proberen. Al wel weer gezien alleen in zeer snelle vlucht op twee verschillende plaatsen. Het is een snelle vogel

      1. Het is een zeer snelle vogel in vlucht. Jaren geleden vond ik een paartje aan de IJssel. Daar heb ik toen veel tijd in gestoken. Onder een gespannen camouflagenetje heb ik toen uiteindelijk de vogels van dichtbij kunnen bekijken en fotograferen. Dat was erg gaaf, een eigen projectje zeg maar. Nu is het gebied inmiddels verdwenen door de groeiende industrie. Helaas.

Geef een antwoord