Activiteiten commissie

____________________________________________________________________________

Paddenstoelen fotograferen Kranenkamp Diepenveen.

Donderdag 35 oktober

De opkomst was geweldig al kon niet iedereen, inclusief de organisator, de plek van samenkomst gelijk vinden. Bijzonder verassend was dat Gerrit Jan Keizer ook aanwezig was en ons ter plaatse van nuttige adviezen kon voorzien, daarvoor hartelijk dank Gerrit Jan. Ondanks de droogte van de laatste maanden konden we hier veel verschillende soorten fotograferen en

Bas Oonk
Dit wordt hier wetenschappelijk aangepakt.

een kleine selectie is geplaatst in bijgaande galerij. Naast de paddenstoelen werden we ook van veel infornmatie voorzien over het wel en wee van dit natuiurgebied en de opmerkelijke groei van de beuken hier. We hebben hier met veel plezier kunnen fotograferen en veel van elkaar kunnen opsteken en ook niet onbelangrijk een grote opkomst, daar doen we het natuurlijk voor.

De activiteiten commissie.

onderstaande link aanklikken dan de eerste foto aanklikken zodat deze groot in beeld komt en op de pijltjes links en rechts op de foto klikken om door de galerij te gaan.

Veel plezier.