Een wandeling van zo’n 6 kilometer. Dat is zo ongeveer de afstand die ik op dit moment wel fijn vind om te lopen. Het laarzenpad in Ruurlo heeft ongeveer die lengte. Een echte winterwandeling. Kale bomen, grijs weer waarbij het zonnetje er af en toe bijna doorheen probeert te prikken. Ik had mijn Garmin gps-je weer mee genomen om de gelopen route op te slaan. Zie hieronder.

Laarzenpad in Ruurlo

Door de regenval van afgelopen tijd was het behoorlijk modderig en op bepaalde plekken moest ik een alternatieve route zoeken om mijn voeten toch nog enigszins droog te houden.  Het pad voerder me langs een aangenaam afwisselend landschap.

 

Canon 5d mk2, ef 16-35mm f/4 IS

2 thoughts on “Wandelen in Ruurlo”

  1. Adri, ik ken het pad en het is mooi daar, voor de andere route moet je niet de Hengeloseweg oversteken maar links daarvan blijven, daar heb ik afgelopen herfst een paar heel grote vliegenzwammen gezien, ik wist niet dat ze zo groot konden worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *