Vandaag vond ik het prima weer voor een wandeling. Wandelschoenen aan, camera mee. Ik besloot om de wandelroute van 5 kilometer in en rond het landgoed Hackfort te lopen. Lekker dicht bij huis, maar toch nog verassend. Ik kende namelijk niet alle paden. In dit kale winterweer is het niet spectaculair buiten, maar toch zijn de plekjes interessant genoeg om eens terug te keren bij ander licht- of weersomstandigheden.

Wandelroute van ongeveer 5 kilometer

Met mijn Garmin Oregan 300 gps-ontvanger heb ik de gelopen route opgeslagen en ingevoerd in  googlemaps. Het resultaat zie je hierboven. De wandeling begon en eindigde op de parkeerplaats  nabij het kasteel.

Onderweg heb ik nog wat foto’s gemaakt om een beetje een indruk te krijgen van het gebied. Kleinschalig met hagen, houtwallen en graslanden.

 

Canon 5d mk2, ef 16-35mm f/4 IS