Hallo Adri,

 

 

Ziet er veelbelovend uit,  ik zal zo snel mogelijk foto’s plaatsen.

Mijn complimenten.

Is het de bedoeling dat we foto’s per rubriek plaatsen en daarnaast foto’s in een eigen galerij?

 

Gerard

 

 

 

2gedachten over “Nieuwe site”

  1. Dank je wel Gerard.

    Foto’s in je eigen galerij zou je kunnen beschouwen als een soort van showcase. Het liefst natuurlijk met wat recent werk.

    Mij leek het een goed idee om met behulp van berichten foto’s te laten zien. Ze komen dan niet in een bodemloze database terecht. Met behulp van tags en categorieën zijn ze ook later vrij makkelijk terug te vinden.

    Het is vrij eenvoudig om een foto of een serie foto’s (bijvoorbeeld een kleine galerij) toe te voegen aan een bericht. De mogelijkheid om meerder foto’s toe te voegen in een bericht nodigt misschien uit om ook eens een verslag te schrijven. Of een workflow te beschrijven. Je zou op deze manier ook een hele mooie serie foto’s van een enkel onderwerp kunnen laten zien. De mogelijkheden zijn groot. Ik hoop hiermee te bereiken dat er wat meer gereageerd gaat worden 😉

    Mochen jullie het anders zien, dan hoor ik dat graag.

  2. Gerard, inmiddels heb een bericht geschreven waarbij ik een galerij (van twee bosuilenfoto’s) heb toegevoegd. Je kunt dus kiezen voor het toevoegen van enkel foto’s aan een bericht of voor een complete galerij.

Geef een antwoord